Grijp je kans en test je kennis van dressuur! Na het succes van “Jureren kun je Leren” vindt tijdens Jumping wederom deze interessante en leerzame Masterclass plaats. Als deelnemer aan de Masterclass kan je op vrijdag 24 januari op je eigen protocol een vooraf aangewezen combinatie uit de Grand Prix beoordelen.

Vervolgens mag je de persconferentie van de wereldbekerrubriek bijwonen. Aansluitend daarop vindt de Masterclass plaats onder leiding van niemand minder dan internationaal jurylid Adriaan Hamoen, die de beoordeelde proef gezamenlijk gaat doorspreken. Tot slot is er een exclusieve rondleiding met een kijkje achter de schermen van Jumping Amsterdam!

Programma Masterclass 24 januari
Vanaf 10.00 uur afhalen goodiebag bij informatiebalie
11.00 uur aanvang FEI Grand Prix
15.00 uur bijwonen persconferentie
15.30 uur Masterclass met Adriaan Hamoen
17.00 uur rondleiding

Interesse? Schrijf je dan snel in! Iedereen in het bezit van een toegangskaart voor het dagprogramma van vrijdag 24 januari kan zich opgeven voor de Masterclass. De kosten voor deelname bedragen € 15,- per persoon. Mail je inschrijving naar [email protected]. Vermeld in de mail je naam, adresgegevens en het aantal personen. Twijfel niet te lang, want vol is vol!

Nb. de masterclass “Jureren kun je Leren” is erkend door de KNHS als bijscholing en staat gelijk aan 1 licentiepunt.