Op zondag 26 januari staat traditiegetrouw het mennen op het avondprogramma van Jumping Amsterdam, dit jaar onder aanvoering van vier wereldtoppers IJsbrand Chardon (District West), Hans Heus (District Zuid), Koos de Ronde (District Noord) en Theo Timmerman (District Oost).

Vanuit de vier nationale mendistricten zijn na de selectiewedstrijden teams gevormd met daarin een enkelspan pony, een tweespan pony, een vierspan pony, een enkelspan paard en een tweespan paard. In de vorm van een minimarathon gaan de vier teams de strijd met elkaar aan. Ieder team wordt aangevoerd door een van de internationale vierspanrijders.

In kleur
Ieder District rijdt in een kleur om het teamgevoel te versterken. Wat is er nu mooier dan je eigen District aan te moedigen in je de kleur van je team? Noord rijdt in oranje, Oost in rood, Zuid in wit en West in blauw. Wil jij samen met je menvereniging ook je District aanmoedigen in de juiste kleur? Bestel dan nu de t-shirts! De prijzen voor de t-shirts met de opdruk ‘Mennen in Mokum 2014’ in de kleuren oranje (noord), rood (oost), wit (zuid) en blauw (west) zijn als volgt: 25 shirts kosten 11,70 per stuk 50 shirts kosten 7,80 per stuk 100 shirts kosten 5,60 per stuk.
De prijzen zijn exclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Voor bestellingen kun je contact opnemen met Jumping Amsterdam via 020-5491605 of [email protected].

Nog meer
Behalve de spannende wedstrijd om de Jumping Amsterdam Mendistrict Cup is ook de uitreiking van de MenSport Trofee onderdeel van het programma. Deze wisseltrofee is een stimuleringsprijs die wordt uitgereikt aan een Nederlandse menner in de basissport. Verder wordt publiek afscheid genomen van Ton Monhemius, de succesvolle vierspanmenner nam afgelopen jaar stopte met zijn professionele sportcarrière. En natuurlijk zorgt ook het Hongaarse showteam Puszta voor het nodige spektakel in de piste.

Tickets
Een toegangskaartje voor Mennen in Mokum kost in de voorverkoop slechts € 17,50 per volwassene en € 14,00 per kind (tot 12 jaar), exclusief reserveringskosten. Groepen van 10 en meer personen betalen € 15,75 per volwassene en €12,60 per kind.

Bestel nu je kaarten!