De provincie Noord-Holland verlengt haar sponsorcontract met Jumping Amsterdam met twee jaar. Zij heeft zich verbonden aan dit internationale hippische evenement voor 2010 en 2011.

Met deze sponsoring wil de provincie ruiters, amazones en liefhebbers laten genieten van hét paardensportevenement van Noord-Holland. Jumping Amsterdam betekent vier dagen lang springen, dressuur en paardenshows. Op vrijdag 22 en zaterdag 23 januari treedt de internationale top aan, met onder anderen Edward Gal en Anky van Grunsven, voor de FEI World Cup Dressage. Op zondag 24 januari springen voor de Grote Prijs van Amsterdam topruiters en amazones als Jos Lansink, Ben Maher en Billy Twomey (winnaar van 2009).

Op zondagmiddag 24 januari zal gedeputeerde Jaap Bond de prijs uitreiken aan de winnaar van de ‘Provincie Noord-Holland Prijs’ (internationaal springen 1,45 meter). De provincie Noord-Holland sponsort diverse grote sport- en culturele evenementen in de provincie. Evenementen waar zij Noord-Hollanders van laat genieten. Andere evenementen die de provincie sponsort zijn onder andere SAIL 2010, het Noord-Hollands Wielerweekend, Bevrijdingspop, Dam tot Damloop en Uitmarkt Amsterdam.