Rabo Talententeamlid Lisa Nooren heeft de Rabobank startplek gekregen voor de internationale 4* springcompetities van Jumping Amsterdam. De pas achttienjarige springamazone liet eind 2015 van zich horen door in het Spaanse La Coruna met VDL Groep Sabech d’Ha haar allereerste 5* Grote Prijs te winnen.  Een maand eerder werd Lisa met hetzelfde paard ook al derde in Grote Prijs van Maastricht.

Lisa Nooren is een van de tien Rabo Talententeamleden die kans maakt om Rabo Talent van 2015 te worden. De bekendmaking vindt plaats na afloop van de Reem Acra FEI World Cup™ dressuur kür op muziek op zaterdagmiddag 30 januari in de RAI Amsterdam.

De Rabo startplek voor de  wereldbekerwedstrijd dressuur werd al eerder toegewezen aan U25-amazone Kim Schmid met Theodoor.

De overige deelnemers aan het CSI4* in Amsterdam  worden z.s.m. bekend gemaakt!

Rabo startplaats
Alle Nederlandse A- en B-kaderleden Young riders behoren tot de categorie Internationale Talenten van het Rabo Talentenplan, evenals de U25 en de leden van het Rabo Talententeam. Deze Internationale Talenten maken kans op Rabo startplaatsen tijdens Jumping Amsterdam, Indoor Brabant en CHIO Rotterdam. Hierdoor krijgen deze ruiters de gelegenheid zich te meten aan de internationale top en doen zij een schat aan ervaring op. Door de Rabo startplaatsen voor Internationale Talenten wordt een succesvolle overgang naar de senioren gestimuleerd.