Op donderdag 24 januari staat Jumping Amsterdam in het teken van de nationale paardensport. Tijdens The Diamond Edition van Jumping Amsterdam krijgen ruiters de mogelijkheid om in de ring te verschijnen voor een groot publiek. 

Jumping Amsterdam schrijft jaarlijks selectiewedstrijden uit voor de Lichte Tour dressuur en springen klasse L t/m ZZ. Ook dit jaar kan jij je kwalificeren, verschillende locaties zijn aangewezen voor de selectiewedstrijden. Voor de dressuur zijn dit: 7 oktober Liempde, 27 oktober Assen, 31 oktober Uden, 18 november Delft, 7 december Utrecht en 27 tot en met 30 december Nieuw en Sint Joosland. Deze rubriek wordt gesponsord Dressuur Magazine. De winnaar van elke Prix St. Georges selectie ontvangt een startbewijs voor Jumping Amsterdam. 

Voor het springen zijn de volgende selectiewedstrijden aangewezen: 20 oktober Middenmeer, 27 en 28 oktober Houten,9 en 10 november Oosteind, 10 november Lisse, 17 november Sonnega, 23 december Bunschoten en 30 december Oudkarspel. De drie beste ruiters per klasse krijgen het felbegeerde startbewijs voor Jumping Amsterdam. 

Meedoen kan gemakkelijk door je op te geven via MijnKNHS voor de desbetreffende selectiewedstrijd.

Kijk voor alle informatie en reglementen voor de dressuur, hier

Kijk voor alle informatie en reglementen voor het springen, hier