Roos van Hal zal per 1 oktober het team van Jumping Amsterdam komen versterken. In de rol van account, – en projectmanager kan ze haar passie voor de paardensport uitstekend combineren met haar professionele achtergrond. 

Once in a lifetime kans  

“Ik ben een bezige bij en kan maar moeilijk stil zitten. Jumping Amsterdam is een schitterend evenement en staat ieder jaar vast bij mij in de agenda. Natuurlijk volg ik het ook op social media en zo zag ik de vacature van account- en projectmanager. Ik werkte bij Van der Valk Hotel Breukelen, als Corporate Sales Manager daar was ik verantwoordelijk voor de verkoop, de planning en organisatie van onze events. Uiteraard hoort daar ook relatiebeheer en acquisitie bij. Ik had het daar eigenlijk prima naar mijn zin. Toch bleef de vacature in mijn hoofd hangen. Ik besloot te reageren en van het één kwam het ander… Ik zal Irene gaan ondersteunen in verschillende facetten van de organisatie. Tijdens het evenement vallen onder andere de hospitality area en (VIP)catering onder mijn verantwoordelijkheid. Maar de komende periode zal het voornamelijk gaan om de sales en de marketing. Officieel begin ik per 1 oktober, maar inmiddels heb ik al leuke, voorbereidende gesprekken en afspraken gehad. Ik zie dit als een once in a lifetime kans en ik ga ervoor. Jumping is natuurlijk een heel uniek evenement. De sfeer, de topsport, de volle tribunes, echt een beleving.’’ 

  

Vaste prik  

Roos: “Al van jongs af aan ben ik besmet met het paardenvirus. We hebben thuis een privé stal waar mijn vader hobbymatig springpaarden fokt. Uit deze fokkerij rij ik zelf nu een driejarige merrie van High Shutterfly. Zolang ik me kan herinneren kom ik al op Jumping Amsterdam. Eerst met mijn ouders. Vaste prik was het dat we op zondag naar de Grote Prijs springen gingen kijken. Dat werd later de vrijdagavond met vriendinnen, niet op de laatste plaats om de afterparty. Inmiddels is de Jumpertjes ochtend op zondag met mijn dochter Felipa traditie aan het worden.’’ 

  

Jumping is…  

“Ik noemde het al, als ik aan Jumping Amsterdam denk, denk ik aan topsport, sfeer, gezelligheid en saamhorigheid. Het springen op zondag, mooier kan bijna niet, geweldige sport en hoe het publiek meeleeft …… Maar ook de kür op muziek op zaterdagmiddag in een uitverkocht huis vind ik geweldig. Echter het springen heb ik van huis uit mee gekregen. Zo ben ik enorm gecharmeerd van Marcus Ehning. En laat hij nu sinds kort de hengst Kannan Jr. rijden, waar wij dit jaar een schitterend veulen van hebben gefokt. Ik kijk er enorm naar uit om het team van Jumping te gaan versterken en om er alles aan te gaan doen om van de editie van 2023 en alle jaren daarna geweldige successen te gaan maken.”