De overeenkomst tussen Stable & Rent en Jumping Amsterdam is met nog eens drie jaar verlengd. Stable & Rent plaatst tijdens Jumping Amsterdam de concoursboxen. Zo garanderen we een veilig verblijf voor de internationale toppaarden in de hallen van RAI Amsterdam. 

Beide organisaties staan voor veiligheid, kwaliteit en service, en bouwen zo samen verder aan de toekomst. Op Jumping Amsterdam wordt topsport op internationaal niveau bedreven en Stable & Rent werkt hier als Nederlands bedrijf graag aan mee.

Omdat de opbouw in een korte periode moet plaatsvinden is goede communicatie en samenwerking van groot belang. Voordat de ruim 200 concoursboxen geplaatst kunnen worden moet er plastic en tapijt in de hallen worden gelegd. De medewerkers en vrijwilligers van Jumping Amsterdam zijn in alle vroegte aanwezig om hier vele meters van uit te rollen in de enorme hallen.

Het team bouwt op één dag alle concoursboxen, deze worden volgens de aangeleverde tekening gebouwd. Zo kan Stable & Rent snel en ergonomisch werken. De concoursboxen worden van te voren uitgebreid ontsmet en geplaatst en afgemonteerd met bevestigingsbeugels. Ook wordt op iedere box een naamplaat bevestigd. Hierop wordt de naam van het paard, deelnemer en verzorger genoteerd.

Zodra na het evenement de laatste paarden uit het stallencomplex zijn vertrokken staat het team van Stable & Rent klaar om te demonteren. Binnen zes uur zijn alle concoursboxen gedemonteerd en verwijderd. Dit is alleen haalbaar doordat de teams van beide organisaties goed op elkaar zijn ingespeeld. Jumping Amsterdam is blij met de voortzetting samenwerking met Stable & Rent!