160919-logo-subliDonderdagavond 24 januari 2019 komen de allerbeste vier- en vijfjarige dressuurpaarden in de baan in de finale van de Subli Competitie Jonge Dressuurpaarden. 

Vorig jaar werd de Subli Competitie voor het eerst zelfstandig door Subli Paardenvoeders georganiseerd. De nieuwe opzet met een finale tijdens Jumping Amsterdam bleek een groot succes. Daarom wordt het komende jaar de competitie op dezelfde voet voortgezet. De Subli Competitie gaat 5 mei van start tijdens NDD Exloo. De competitie voor 4- en 5 jarige dressuurpaarden wordt verreden tijdens 10 selectiewedstrijden. De drie hoogste resultaten uit de selectiewedstrijden tellen mee voor plaatsing in de halve finale. De beste 5 paarden per leeftijdsgroep worden uitgenodigd voor de finale op Jumping Amsterdam. 

De competitie voor jonge dressuurpaarden wordt alweer voor het negende jaar georganiseerd. Vele succesvolle paarden hebben in hun jonge jaren deelgenomen aan de Subli competitie, zoals Arlando, Capri Sonne jr en Sir Fashion.

Kijk hier voor meer informatie en een overzicht van de selectiewedstrijden.

Kijk hier voor het competitiereglement.