Ook dit jaar is Hästens weer aanwezig bij Jumping Amsterdam en trotse sponsor van de internationale springrubriek die op zaterdag 27 januari om 16.30 uur aansluitend aan de FEI World Cup™ Dressage wordt verreden.

Sinds 1852 streeft Hästens naar het beste bed dat resulteert in de beste slaap. Elk Hästens-bed is handgemaakt door de bekwame ambachtslieden in de Hästens-studio in Köping, Zweden. Er wordt bij het produceren alleen gebruikgemaakt van de beste natuurlijke materialen zoals wol, vlas en paardenhaar.
 
Tijdens Salone del Mobile Milaan 2017 lanceerde Hästens de samenwerking met het Zweedse ontwerpersduo Bernadotte & Kylberg. Twee jaar lang werkten zij samen aan het design voor deze Limited Edition-bedden. Beide bedden zijn geïnspireerd op zeldzame paardenrassen: Appaloosa en Marwari.
 
Het Amerikaanse paardenras Appaloosa staat bekend om zijn prachtige, onregelmatig gevlekte vacht. Dit was de inspiratie voor het ontwerpersduo om voor het Limited Edition-bed een dubbel gelaagde stof met schakeringen van donkerblauw naar lichtblauw en wit te creëren. Het Marwari-bed is geïnspireerd op een zeldzaam paardenras uit de Marwar-regio in India. Bernadotte & Kylberg brengt met Marwari een ode aan de oorsprong van Hästens als meester-zadelmakers. De Appaloosa en Marwari zijn beschikbaar in geselecteerde Hästens Stores in Nederland.
 
Kom proefliggen tijdens Jumping Amsterdam of in één van onze verkooppunten: hastens.com