Ook dit weekend wordt weer volop gestreden om de felbegeerde startbewijzen voor Jumping Amsterdam.

Op zondag 18 november organiseert PSV St. Hubertus een springwedstrijd in Lisse. De beste drie combinaties in de klasse L, M, Z en ZZ selecteren zich voor de finales op donderdag 17 januari in de Amsterdam RAI. De volgende kwalificatiemogelijkheid is op 23 en 24 november bij Manege de Vossenbos in Wierden.

Maar ook de nationale dressuurruiters krijgen de kans om te rijden op Jumping Amsterdam. Komend weekend vinden er op  vrijdag selectiewedstrijden voor de Lichte Tour plaats bij de Zaanse Ruiters in Wormerveer en op Manege  Den Goubergh in Roosendaal. Zondag 18 november is er ook een selectie  tijdens de Subtopwedstrijd in Ermelo. De laatste drie kwalficatiemogelijkheden zijn op 16 december bij Ruitersportcentrum De Kroo in Nieuw en St. Joosland en de laatste twee vinden plaats op  23 december bij Manege de Rekkendonken in Liempde en   St. Hubertus in Lisse.

De winnaars van de selectiewedstrijden  dressuur kwalificeren zich voor de Prix. St Georges-rubriek op donderdagavond 17 januari in Amsterdam. De beste combinaties plaatsen zich vervolgens voor de kur Intermediaire I, op zaterdag 19 januari, voorafgaand aan de wereldbekerwedstrijd dressuur.

Informatie deelnemers dressuur Lichte Tour  
Informatie deelnemers basisspringen