Zaterdag 1 december wordt de derde selectiewedstrijd gehouden voor de Jumping Amsterdam Districtscup. Menners uit District Noord strijden tijdens de minimarathon in de H.J.C. manege in Tolbert niet alleen om de hoogste eer, maar ook om een felbegeerd startbewijs voor de Mennen in Mokum menavond van Jumping Amsterdam op zondagavond 20 januari in de Amsterdam RAI.

De winnaars in de rubrieken enkel-en tweespan paard en twee-en vierspan pony vormen het team van District Oost, dat tijdens Jumping Amsterdam in het rood oranje gaat.

De Teams van District West en Oost zijn inmiddels bekend. De selectiewedstrijd van District Zuid vindt plaats tijdens de minimarathon op 6 januari in Deurne. Elk team rijdt in een andere kleur; de menners uit Noord krijgen oranje t-shirts, Oost rijdt met rood, Zuid in het wit en West hult zich in blauw. De supporters worden uitgenodigd hun menners bij te staan in de kleur van hun Mendistrict.

De winnaars van de selectiewedstrijden ontvangen van Jumping Amsterdam alvast t-shirts voor de menners en de grooms in hun Districtskleur en prachtige dekens.

Kaarten voor de menavond zijn met korting te bestellen via de Mendistricten en kosten 12,50 euro.

Meer informatie en het bestellen van kaarten