Inmiddels vertrouwd op het programma van Jumping Amsterdam, zijn de landelijke rubrieken op de openingsdag van het 4-daags topsport evenement. Het enthousiasme van de landelijke ruiters is aanstekelijk! Toegankelijk zijn en blijven voor eenieder die de paardensport beoefend is een van de doelstellingen die we willen nastreven. Mede daarom zijn voor het springen de landelijke rubrieken L t/m ZZ op donderdag 28 januari 2021 in het programma opgenomen. Voor de dressuurruiters is dat de Lichte Tour, die op donderdagavond de Prix St. Georges proef mogen laten zien. De beste 6 ruiters van deze proef strijden in de finale om een podiumplaats. De finale staat gepland op zaterdag 30 januari 2021 en is een kür op muziek op Inter I niveau.  

Alle maatregelen rondom het corona-virus maakt het voor iedereen onzeker hoe de planning er de komende maanden uit zal zien. Uiteraard gaan we hier rekening mee houden! Tegelijkertijd is het belangrijk voortgang te houden in de voorbereidingen voor Jumping Amsterdam om zo gegarandeerd te blijven van een topevenement!  

Indien je interesse hebt om voor de editie van 2021 een selectiewedstrijd te organiseren horen wij dat graag vóór vrijdag 17 april 2020. Zou je willen vermelden of je een dressuur- of springselectie wenst te organiseren en op welke datum deze gepland staat? 

Voor de dressuur zijn wij opzoek naar wedstrijden die de klasse Prix St George uitschrijven. Voor het springen gaat het om de klasse L t/m ZZ.

Je kandidatuur stellen kan door een e-mail te sturen aan Dennis Deutekom ([email protected]) met vermelding van de gevraagde gegevens. Er zal een inventarisatie worden gemaakt van alle aanmeldingen en een terugkoppeling volgt op korte termijn.