Voor het eerst is het tijdens alle dressuurrubrieken van Jumping Amsterdam mogelijk om niet alleen maar van de proeven te genieten, maar ook zelf actief een oordeel te geven over de prestaties die door de combinaties in de ring van de RAI Amsterdam worden neergezet.

Via de gratis App ‘Spectator Judging’ kunnen zowel de bezoekers als de toeschouwers die Jumping Amsterdam via de livestream van ClipMyHorse.TV volgen de uitdaging aangaan en per onderdeel hun oordeel geven. De gemiddelde totaalscore die door het publiek wordt gegeven wordt, net als de officiële jurybeoordeling, direct na iedere proef gepubliceerd op het scherm in de piste.

“Met dank aan deze App wordt de dressuursport spannender, interactiever en transparanter gemaakt,” zegt Annemarike van Putten-Bunschoten, directeur van Jumping Amsterdam. “Het is een welkom aanvulling voor ons publiek, die op deze manier actief mee kunnen jureren.”

Dressuurprogramma Jumping Amsterdam 2017

Donderdag 26 januari
Vanaf 18.00 uur  finale Subli competitie jonge dressuurpaarden
U25 Cup
Dressuur Magazine Prijs, Prix St Georges (kwalificatie Intermediaire I kür op muziek)

Vrijdag 27 januari
Vanaf 09.00 uur KNHS-Para Dressuur, aangepaste dressuur
FEI World Cup™ Dressage, Grand Prix*

Zaterdag 28 januari
Vanaf 09:00 uur Amsterdam Team Challenge presented by Hoefslag, teamwedstrijd dressuurjeugd
Restaurant Café van Puffelen Prijs,  Intermediaire I kür op muziek
12.30 uur  FEI World Cup™ Dressage presented by RAI Amsterdam, kür op muziek

*Dressuur Magazine organiseert in samenwerking met Jumping Amsterdam op vrijdag 27 januari de masterclass ‘Jureren kun je leren’ met internationaal jurylid Mariette Sanders- van Gansewinkel. Deze Masterclass 2017 is inmiddels uitverkocht.

De app ‘Spectator Judging’ kan gratis worden gedownload voor Android en IOS en in de App Store.