Op de eerste dag van Jumping Amsterdam, het grootste paardensport evenement van Nederland, werd de samenwerking tussen het ruitersportmerk Imperial Riding en Sportfonds Parapaard ondertekend. Parapaard heeft hiermee een nieuwe partner gevonden om haar doelstelling – mensen met een beperking te laten paardrijden – verder uit te dragen.

Marieke Develing, Marketing/Brand Manager Imperial Riding: ‘’De samenwerking met Sportfonds Parapaard is voor ons een belangrijke keuze. Wij vinden het essentieel dat paardensport voor iedereen toegankelijk en vanzelfsprekend is. Ook voor ruiters met een beperking. Daarom steunt Imperial Riding Sportfonds Parapaard.

Sportfonds Parapaard is ook dit jaar het goede doel van Jumping Amsterdam en heeft met Imperial Riding een mooie welkomstactie opgezet. Bezoekers kunnen bij de stand van Parapaard flessenpost kopen met Jumping zand van Agterberg bodem. Met deze flessenpost steunen bezoekers het goede doel en krijgen ze tevens 10% korting op diverse artikelen van Imperial Riding.

De artikelen van Imperial Riding (als kleding en accessoires voor het paardrijden) zullen binnenkort beschikbaar zijn voor alle maneges die door Parapaard ondersteund worden.

Bron: Fonds Gehandicaptensport
Foto: Annemarieken van Hespen