Heb jij al gestemd op het Rabo Talent van het Jaar? Breng voor 31 december je stem uit op je favoriete talent uit het Rabo Talententeam van 2013 en je maakt kans op een Meet&Greet met jouw favoriet.

Stemmen via Facebook
Vergeet niet om op jouw favoriete Rabo Talent te stemmen! Wie volgt Hendrik-JanSchuttert op en verdient volgens jou de titelRabo Talent van het Jaar 2013? De uitslag wordt mede bepaald door de publieksstemming. Stemmen op jouw favoriet kan via Facebook. Je kunt je stem achterlaten op  www.facebook.com/Rabotalententeam.Tijdens Jumping Amsterdam wordt op zaterdag 25 januari het Rabo Talent van het Jaar 2013 bekend gemaakt. Als je stemt, maak je kans op mooie prijzen. Je kunt een Meet&Greet winnen met jouw favoriete Rabo Talententeamlid en aanwezig zijn bij de uitreiking zijn op Jumping Amsterdam.Stemmen kan tot 31 december.

Filmpjes
Op Facebook staan verschillende leuke filmpjes van alle Rabo Talenten. De talenten vertellen onder meer over hun hoogtepunten van het afgelopen jaar, hun dromen en ambities voor de komende jaren. Deze filmpjes zijn te bekijken via Facebook. Kijk hiervoor op  www.facebook.com/rabotalententeam.