Wie volgt Frank Schuttert (Ommen) op als Rabo Talent van het Jaar? Stem nu via de speciale Facebookpagina op jouw favoriete ruiter uit het Rabo Talententeam 2014. Wie stemt maakt kans op een Meet & Greet met het Rabo Talententeam bij de uitreiking op zaterdag 31 januari op Jumping Amsterdam! Stemmen kan tot en met 31 december via www.facebook.com/rabotalententeam.

Op wie kun je stemmen?

Springen
Jelmer Hoekstra (Swolgen)
Jody van Gerwen (Limbricht)
Kevin Jochems (Achtmaal)
Sjaak Sleiderink (Denekamp)

Dressuur
Danielle Houtvast (Puth)
Daniëlle van Mierlo (Maasland)
Dinja van Liere (Kapelle)
Stephanie Kooijman (Zevenhuizen)

Eventing
Althea Bleekman (Devon, UK)
Nienke van Roekel (Ede)

Para-dressuur
Rixt van der Horst (Grou)

Rabo Talentenplan
Het Rabo Talentenplan is het talentherkennings- en ontwikkelingsprogramma van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) voor de Olympische disciplines dressuur, springen en eventing en de Paralympische discipline para dressuur. Ieder jaar worden ruim 200 ruiters tijdens trainingen en bijeenkomsten begeleid door de KNHS-bondscoaches of andere toptrainers. Het samenbrengen van toppers en talentvolle ruiters is één van de belangrijkste principes. Het Rabo Talentenplan bestaat uit drie niveaus: Internationaal Talent, Nationaal Talent en Belofte.

Rabo Talententeam
De bondscoaches stellen jaarlijks het Rabo Talententeam samen. Dit zijn de meest succesvolle ruiters en amazones in hun discipline en leeftijdscategorie en daarmee de ambassadeurs van het Rabo Talentenplan. Ieder jaar wordt uit het Rabo Talententeam het Talent van het Jaar gekozen. Daarnaast worden op grote hippische concoursen startplaatsen ter beschikking gesteld aan leden van het Rabo Talententeam om ervaring op het hoogste niveau op te doen.

bron:  knhs