Jumping Amsterdam heeft zich sinds een aantal jaar verbonden aan de Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis AMC. Ook de aankomende editie zal Jumping Amsterdam zich inzetten om een goede opbrengst te realiseren voor dit goede doel.

Blond Amsterdam heeft een heuse Emma mok ontworpen. Tijdens Jumping zijn deze mokken in de entreehal boven (naast La Place) te bewonderen en uiteraard te koop voor € 8,95. Zorg dat ook u in het bezit komt van deze bijzondere mok waarmee u het Emma Kinderziekenhuis AMC ondersteunt!

De Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis AMC heeft als doel fondsen te werven voor het Emma Kinderziekenhuis AMC. Fondsen die innovatieve behandelingen mede mogelijk maken. Het geld wordt besteed aan zorg, wetenschappelijk onderzoek, goede faciliteiten en het verbeteren van de psychosociale omstandigheden waarin kinderen en hun ouders in het ziekenhuis verkeren. Het ziekenhuis en de overheid hebben hier onvoldoende middelen voor. De stichting draagt zorg voor een goed beheer van de geworven gelden en laat zich op het gebied van onderzoek adviseren door een wetenschappelijke adviesraad. Ga voor meer informatie naar de  website.