Jumping Amsterdam is vorig jaar een samenwerking aangegaan met sportfonds Parapaard, dat is aangesloten bij Fonds Gehandicaptensport, en draagt Parapaard een wam hart toe. U kunt nu op wel heel bijzondere en smakelijke wijze uw bijdrage leveren aan het doel van Parapaard: aangepast paardrijden en therapeutisch rijden toegankelijk te maken.

“Asperges in de akker” is een begrip en een smakelijke traditie in het Gooi. Een culinaire belevenis aan de rand van het aspergeveld in Blaricum. Genieten van heerlijke gerechten met vers gestoken asperges en bijzondere wijnen. Dineren met uitzicht op de velden, terwijl de stekers nog aan het werk zijn. Dit jaar organiseert zMaakt! voor de zesde keer dit culinaire evenement. Op donderdag 4 juni kunt u aanschuiven bij een wel heel bijzonder viergangen aspergediner, inclusief aperitief dranken arrangement, koffie/thee en friandaises in de stijlvol aangeklede bedoeïenentent. Een unieke ervaring en mooie gelegenheid om met uw relaties, medewerkers of partner aanwezig te zijn. Voor het diner wordt een een bijdrage van € 125,- inclusief BTW per persoon gevraagd. De netto opbrengsten komen ten goede aan sportfonds Parapaard.

Programma donderdag 4 juni
18.00 uur         aperitief en amuses
19.00 uur         viergangen aspergediner
22.30 uur         einde diner

De muzikale omlijsting verzorgd door Peter Young (singer/songwriter). Voor meer informatie en aanmelden gaat u naar http://zmaakt.nl/reserveringen en selecteer dan de datum 4 juni.

Over Fonds Gehandicaptensport
Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken. Sportfonds Parapaard zet zich specifiek in om aangepast paardrijden en therapeutisch rijden toegankelijk te maken! Kijk op www.parapaard.nl en www.fondsgehandicaptensport.nl