Een avond met Jessica von Bredow-Werndl

AMSTERDAM – The Top of Dressage is terug, en wel op de vooravond van het prachtige Jumping Amsterdam in de RAI op woensdag 26 januari. Niemand minder dan kersvers Olympisch- en Europees kampioene Jessica von Bredow-Werndl verzorgt een avond vol clinics aan Nederlandse topruiters. Voor dressuurliefhebbers is het een unieke kans om een kijkje in de keuken van de Duitse gouden amazone te krijgen.

Dinja van Liere, de sensatie van CHIO Aken, is een van de grote namen die de ring betreedt om zich door Jessica te laten begeleiden. Ook internationaal Grand Prix amazone Marieke van der Putten en Europees kampioen bij de Young Riders Marten Luiten zijn onder anderen van de partij.

Charlotte Fry en Van Olst Horses

Naast Jessica toont nog een olympiër haar kunsten, namelijk winnares van een bronzen teammedaille Charlotte Fry. Zij zadelt één van haar toppaarden. Samen met Anne van Olst vertellen zij hoe zij hun paarden opleiden tot internationaal succes in de Grand Prix. Om het feestje compleet te maken trekken speciaal voor The Top of Dressage een aantal gerenommeerde dressuur trainers, waaronder bondscoach Alex van Silfhout en Leunus van Lieren, hun slipjas weer eens uit de kast. De heren strijden tegen elkaar in de kür op muziek en het publiek kan mee bepalen wie wint.

Lotje Schoots

Initiatiefneemster Lotje Schoots is ontzettend trots dat de tweede editie van The Top of Dressage plaatsvindt tijdens Jumping Amsterdam. ‘We hadden ons geen mooiere entourage en betere hoofdgast kunnen wensen. Ik weet zeker dat iedereen veel kan opsteken van de instructie van Jessica. Alle ingrediënten voor een geweldige avond zijn aanwezig en wij gaan enorm ons best doen om het onvergetelijk te maken.’

Sportief directeur van Jumping Amsterdam Irene Verheul is verheugd met de komst van The Top of Dressage. ‘Het is een geweldige toevoeging aan ons evenement. Ons publiek kan, zoals altijd, een weekend lang genieten van topsport en nu komt daar nog een educatieve avond bij. Bovendien sluit The Top of Dressage aan bij hetgeen we als Jumping Amsterdam willen bieden, een avond uit! En naast het educatieve stuk bieden zij ook show en entertainment.’

Voor meer informatie en tickets ga naar www.thetopofdressage.nl

 Voor pers aanvragen mail naar Koosje Mulders op [email protected]