Waarom combineert u een bezoek aan Jumping Amsterdam niet met een bezoek aan de fantastische hoofdstad zelf? Eindeloos shoppen in de Kalverstraat of de PC Hooftstraat, cultuur opsnuiven in één van de talloze musea, wandelen langs de typische Amsterdamse grachten: er is van alles mogelijk! Daarnaast heeft de stad ook op culinair en uitgaansgebied veel te bieden. Ga naar www.amsterdamtourist.nl voor meer informatie.

I Amsterdam Card
De I Amsterdam Card is de sleutel tot Amsterdam. De kaart biedt u gratis toegang tot meer dan 25 musea, een rondvaart door de grachten en onbeperkt gebruik van alle GVB tram, bus en metrolijnen. Ook geeft de I Amsterdam Card u 25% korting op diverse attracties en restaurants en kunt u met 50% korting parkeren op de strategisch gelegen P+R locaties. Kijk voor meer informatie op www.iamsterdamcard.com.

Overnachten
U kunt tijdens Jumping Amsterdam genieten van  een comfortabel verblijf in één van de Accor hotels die gelegen zijn in de nabijheid van de Amsterdam RAI. Tijdens Jumping Amsterdam geldt het aantrekkelijke Jumping tarief.