ALGEMEEN

Mag ik mijn hond meenemen?
Honden zijn toegestaan op het evenement, mits aangelijnd en op de tribune op schoot.

Is het evenement geschikt voor bezoek met een rolstoel?
Jumping Amsterdam is goed te bezoeken voor mensen in een rolstoel. Er is een selectief aantal plekken beschikbaar voor mensen in een rolstoel, eventueel met een begeleider. Bestel hiervoor een speciaal rolstoelplaats in vak G. Let op: voor de begeleider moet een eigen ticket besteld worden.

 
 
KAARTVERKOOP

Kan ik mijn kaarten via mijn telefoon laten scannen bij de entree?
Ja zeker, echter raden wij het altijd aan om een geprint ticket voor de zekerheid mee te hebben.  Vergeet niet de helderheid van je telefoon op de hoogste stand te zetten zodat de barcode goed te scannen is.

Kunnen kinderen gratis naar binnen?
Kinderen t/m 4 jaar mogen gratis naar Jumping Amsterdam, maar hebben geen recht op een eigen zitplaats. Voor kinderen t/m 12 jaar geldt een speciaal kindertarief.

Is er groepskorting mogelijk?
Voor groepen vanaf 10 personen geldt 10% groepskorting. Het reserveren van kaarten voor een groep (vanaf 10 personen) kan telefonisch via 020-5491605 (tijdens kantooruren).

Het lukt mij niet om online kaarten te bestellen, want ik kan geen stoelen selecteren
?
Kun je geen stoelen aanvinken? Selecteer dan eerst een product: ‘kinder – of volwassenenkaart’. Het venster om het product te selecteren verschijnt soms buiten het venster om de kaarten te bestellen. Scrol dan naar boven. Nadat je de keuze hebt gemaakt kun je de bestelling voltooien. Mocht dit toch niet lukken, dan helpen we je graag telefonisch: 020-5491605 (tijdens kantooruren).

Ik heb per ongeluk verkeerde kaarten gekocht of ik wil mijn kaarten annuleren?
Heb je per ongeluk verkeerde kaarten besteld of wil je om een andere reden graag je kaarten annuleren, dan kun je contact opnemen met Paylogic. Dit kan telefonisch op nummer 0900-72956442.

Ik heb een toegangskaart voor het middag- of avondprogramma, mag ik dan al eerder komen?
Op vrijdag 24, zaterdag 25 januari en zondag 26 januari heb je met een kaart voor het middag- of avondprogramma maar liefst drie uur voor aanvang van het desbetreffende dagdeel toegang tot het evenement. De deuren van het evenement gaan 30 minuten voor aanvang van het ochtendprogramma open. Je kunt 20 minuten voor aanvang van het dagdeel waar je een ticket voor hebt terecht op de tribune.

Ik heb een toegangskaart voor het ochtend- of middagprogramma, mag ik daarna blijven?
Op vrijdag 24, zaterdag 25 januari en zondag 26 januari kun je met een kaart voor het ochtend- of middagprogramma na afloop terecht in het promodorp met vele stand, eetgelegenheden en zicht op de losrijpiste. De plek op de tribune is uitsluitend voor het dagdeel waar je een ticket voor hebt.

 
 

FOTOGRAFIE / VIDEO

Ik zou graag foto’s willen maken tijdens Jumping Amsterdam, mag dat?

Bezoekers van Jumping Amsterdam -die niet in het bezit zijn van een persaccreditatie- mogen foto’s maken tijdens het evenement. Let op dat hierbij geen flits gebruikt wordt (hier kunnen paarden van schrikken) en het is uiteraard belangrijk dat andere bezoekers niet gehinderd worden. De foto’s zijn uitsluitend voor privégebruik en mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden. 

Mag ik video-opnames tijdens het evenement?
Neem voor de mogelijkheden van het maken van videobeelden contact op met de organisatie. Zonder officiële toestemming van de organisatie van Jumping Amsterdam is het niet toegestaan om video’s te maken van de wedstrijden en andere activiteiten in de piste.

Meer informatie over de aanvraag van een persaccreditatie voor Jumping Amsterdam, vind je hier

 
OVERIGE INFORMATIE
Met het betreden van Jumping Amsterdam, dat plaatsvindt van 23 t/m 26 januari 2020 in de RAI Amsterdam, in welke hoedanigheid dan ook, geeft u toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens het evenement voor verslaglegging en promotiedoeleinden op websites, social media en offline publicaties. De wedstrijdorganisatie heeft het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen. U kunt geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband.