Op dinsdag 24 oktober organiseert de Sectorraad Paarden een webinar om alle geïnteresseerden op een toegankelijke manier bij te praten over een aantal activiteiten van de Sectorraad Paarden en het Hippisch Sectorfonds, onder leiding van dagvoorzitter Charlotte Dekker.

Tijdens het webinar krijgt u inkijk in de ondersteuning die door de werkgroep Publieke opinie gegeven wordt aan hippische evenementen. Hiervoor gaat het SRP in gesprek met Irene Verheul en Waling Haytema. Monique van Hal gaat in op de vraagstukken rondom dierenactivisten en publieke opinie. Tevens is er ruimte voor al uw vragen.

Aanmelden
Het webinar duurt 1 uur en start om 20:00. Tevens is het webinar eenvoudig te volgen via WebinarGeek. Na inschrijving ontvangt u een link om live mee te kijken. Indien u niet in de gelegenheid bent om live mee te kijken, kunt u alsnog aanmelden om een terugkijk link te ontvangen via de email. Met die link kunt u het webinar op elk gewenst moment terugkijken. Aanmelden voor het webinar is heel eenvoudig en iedereen is welkom.

Bron: KWPN
Foto: SRP