I-300x250De Reem Acra FEI World Cup ™ Dressage presented by RAI Amsterdam kür op muziek op zaterdag 30 januari 2016 is tegen betaling van 12:30 – 15:00 uur live te volgen op FEI TV (www.feitv.org). Ook is de wereldbekerkwalificatiewedstrijd in Amsterdam daarna ‘on demand’ helemaal terug te kijken.

FEITV.org is de officiële videowebsite van de FEI, de internationale paardensportbond. Het videoportal geeft paardensportfans over de hele wereld  de mogelijkheid om online te genieten van FEI-wedstrijden in vele hippische disciplines.

Andere evenementen die live worden uitgezonden via FEI TV zijn bijvoorbeeld  de FEI Europese Kampioenschappen, de Furusiyya FEI Nations Cup™ springen, de Longines FEI World Cup™ springen, de FEI Classics™ en natuurlijk de Reem Acra FEI World Cup™ Dressage en andere toonaangevende competities.

Bovendien krijgen bezoekers van de wedsite ook toegang tot veel andere paardensportvideo’s, zoals previews en reviews van evenementen, hoogtepunten, interviews, features en een uitgebreid video-archief.

Meld je vandaag nog aan op www.feitv.org  en controleer uitzendtijden en andere details!