Na een aantal jaren van afwezigheid is de mensport weer terug op Jumping Amsterdam! Op zondagavond 20 januari wordt onder het motto ‘Mennen in Mokum’ een minimarathon verreden. Er wordt in vier teams gestreden om de Jumping Amsterdam Districtscup. Beleef deze dag op een unieke manier vanuit de VIP-loge en geniet van allerlei heerlijke warme en koude hapjes.  

Hoefnet is het menners platform van Nederland. Speciaal voor alle menners en hun fans heeft Hoefnet ook een eigen Facebookpagina. Hoefnet nadert de 1000 likes op Facebook en dat vinden zij heel bijzonder! Zodra zij over de magische grens van 1000 fans gaan verloot Hoefnet een exclusief VIP arrangement voor 2 personen voor Mennen in Mokum tijdens Jumping Amsterdam!

Geniet vanuit de VIP-loge in de Amsterdam RAI van een avond vol spectaculaire mensport en- shows onder het genot van een drankje en diverse warme en koude hapjes. Ook ontvang je een parkeerkaart voor de VIP-parking en een exemplaar van het Jumping Magazine.

Meedoen met deze actie is heel simpel, ga naar de  Facebookpagina van Hoefnet  en vind de pagina leuk. Ben je al fan? Geen paniek: deel het bericht met je vrienden zodat ook zij onze Facebookpagina kunnen ‘liken’. Hoe eerder Hoefnet de 1000 fans heeft bereikt, hoe sneller zij deze super prijs gaan verloten!

Meer informatie over Mennen in Mokum is hier te vinden.