Op zondagochtend    31 januari staat de RAI Amsterdam bol van activiteiten voor de jonge paardenfans. De organisatie van Jumping Amsterdam deed eerder dit jaar een oproep: ‘Deelnemer gezocht voor de Bixie-estafette tijdens de Novotel Jumpertjes Kinderochtend’. Jumper had de moeilijke taak om uit vele tientallen inzendingen de leukste Bixieruiter te kiezen. Daarom heeft Jumper dit jaar niet één, maar twee winnaars gekozen! De gelukkigen zijn de zesjarige Kiki Zaghdoudi met de pony Mistral en de achtjarige Faye-Lyn Zwanenveld met  Rusticade’s Brenda.

“Kiki is een echtenpaardenmeisje,” vertelt haar moeder bij de inzending. “Ieder paard op stal begroet Kiki vrolijk en de paarden komen haar dan gedag zeggen. Ze kent ze allemaal bij naam. Kiki wilde eigenlijk op driejarige leeftijd al een pony, ze is er dol op.” Waar de liefde voor paarden vandaan komt weten haar ouders niet, ze hebben zelf nooit paard gereden. Dat heeft de familie echter niet tegengehouden, want sinds een half jaar rijdt Kiki onder begeleiding op Mistral.  Ook Faye-Lyn is dol op paarden. Ze heeft  Ã©Ã©n grote droom, ze wil later zo goed worden dat ze Grand Prix kan gaan rijden. Dat is ze nu al goed aan het oefenen op haar vijftienjarige pony Rusticade’s Brenda. Beide amazones komen tijdens de Novotel Jumpertjes Kinderochtend om 08.30 uur in actie in de Bixie-estafette.

De volgende inzendingen verdienen ook een eervolle vermelding en ontvangen twee vrijkaarten voor de Novotel Jumpertjes Kinderochtend:
Faye de Bock
Marlinda Hoekman
Jasmine Juliette Glazer
Lieke Enthoven
Celine Louisa Mulders
Isa Hake
Fleur van Winden
Jessica Nesselaar
Puck Vermeulen
Carlijn Arnoldus

Daarnaast geeft Jumper nog twee Jumping Amsterdam dekens en twee vrijkaarten weg aan de meeste originele inzendingen. De twee meiden die deze mooie Jumping Amsterdam dekens hebben gewonnen voor hun pony zijn Linn van Eck en Mariesa Veenstra.

Voor meer informatie over de Novotel Jumpertjes Kinderochtend kijk op https://www.jumpingamsterdam.nl/evenement/kinderochtend/

Tot op Jumping Amsterdam 2016!