Bethany Vos: ‘Ik zeg nooit van tevoren dat ik ga winnen’

Bethany Vos schreef vanmorgen met de 17-jarige SBS’er Asterix het 1.20m op haar naam op Jumping Amsterdam. De combinatie reed een fantastische barrage en zette de winnende tijd van 26,87 seconde op het scorebord. Daarmee was ze maar liefst 2,5 seconde sneller dan Marianne Wortel met de twaalfjarige KWPN’er Golden. Marée Jansen bemachtigde de derde plaats met de 15-jarige KWPN’er Dialinde.

‘Ik wil dit jaar zo veel mogelijk bij de Children winnen’

De zege in deze rubriek kwam als een verrassing voor Bethany. ‘’Ik had niet verwacht dat het zo goed zou gaan. Ik ben wel vaak nul met hem, dus ik begon wel met een goed gevoel aan de barrage. Ik zeg nooit van tevoren dat ik ga winnen. Ik was wel van plan om een hele snelle barrage te gaan rijden. Ik wil met Asterix dit jaar zo veel mogelijk bij de Children winnen.’’

Voor het eerst rijden op Jumping Amsterdam
Bethany reed vandaag voor de eerste keer op Jumping Amsterdam. ‘’Ik ben er als klein kind al wel vaak geweest, maar ik heb er nog nooit gereden. Ik vind het heel leuk om hier te rijden en het is een erg mooi concours. Het is voor mij een super ervaring.’’

MEER NIEUWSBERICHTEN