Op zondagochtend 28 januari is het programma van Jumping Amsterdam helemaal gericht op de jeugdige paardenliefhebbers. Kinderen en hun begeleiders kunnen vanaf 8.30 uur genieten van interactieve shows en een optreden van Britt Dekker te paard.

Jumping Amsterdam laat deze ‘Jumpertjes’ tijdens de Novotel Jumpertjes Kinderochtend op een laagdrempelige en superleuke manier kennismaking met paardrijden. De programmering bevat allerlei wedstrijdelementen met veel actie en snelheid. De kinderochtend begint om half 9 met het Rosline Bixie Jumpyspel. In het Paard & Pony-relais vormen bekende, internationale ruiters samen met een jeugdig ponytalent een team, waarbij ze in een zo snel mogelijk tempo over de hindernissen springen. Iedereen mag voorafgaand aan deze wedstrijd even in de piste om de hindernissen van dichtbij bekijken. Er zijn shows met Britt Dekker en een schattige pas-de-deux op muziek met ponyruiters Isabelle en Janice.

Behalve het show- en wedstrijdprogramma in de hoofdpiste zijn er op zondagochtend 28 januari ook in het promodorp allerlei activiteiten. De jonge bezoekers kunnen zelf ervaren hoe het is om op een paard te zitten met de pony’s van rijvereniging Any Dale en Hippisch Centrum Muidenberg of buiten bij de entree van het Hollandcomplex van de RAI Amsterdam knuffelen met pony’s van manege Equito uit Amstelveen. In het promodorp is een Meet&Greet met Britt Dekker en Esra de Ruiter van het populaire YouTube-kanaal PaardenpraatTV. Er is een KNHS-Rosline stand met informatie over het ‘Bixie’ rijden, ponyrubrieken die speciaal zijn ontwikkeld voor kinderen en een coole kleurplaatwedstrijd. Ook kunnen de ‘Jumpertjes’ zich laten schminken en een gave glittertattoo laten zetten. Vergeet niet om met Jumper de mascotte op de foto te gaan! Na afloop van het programma krijgen de kinderen een leuke goodiebag mee naar huis (let op, zolang de voorraad strekt).

Programma Novotel Jumpertjes Kinderochtend 2018!

In de piste                                                                                                                         
08.30 – 08.35 Opening                                                                                                            
08.35 – 08.55 Rosline Bixie Jumpyspel                                                                                
09.05 – 09.15 Pas-de-deux op muziek met  Isabelle & Janice                                                                      
09.20 – 09.35 Clinic door Britt Dekker van PaardenpraatTV
09.45 – 10.15 Springparcours lopen voor iedereen                                                                         
10.15 – 10.50 Paard & Pony-relais                                                                                               
10.50 – 10.55 Prijsuitreiking Paard & Pony-relais

Buiten de piste
08.00 – 12.00 Meet & Greet met Jumper de mascotte
08.00 – 12.00 Pony’s van Manege Equito knuffelen
08.00 – 12.00 Stand PaardenpraatTV
08.00 – 12.00 Stand KNHS-Rosline Fanclub
08.30 – 11.00 Ponyrijden met pony’s van Any Dale en Hippisch Centrum Muidenberg 
09.00 – 11.00 Certificaat ponyrijden
09.00 – 12.00 Schminken en glittertattoo laten zetten
En tot slot: een verrassende goodiebag (zolang de voorraad strekt)

Kijk voor alle informatie over de Novotel Jumpertjes Kinderochtend 2018 op www.jumpingamsterdam.nl/kinderochtend. Toegangskaarten kosten €15,25 euro voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Tot 5 jaar mogen kinderen gratis naar binnen en het tarief voor volwassenen is €17,25 p/p. Klik HIER voor het bestellen van toegangskaarten.