Wie wil genieten van de subtop moet op donderdag 23 januari in de RAI zijn! De beste zes deelnemers in de Dressuur Magazine Prijs strijden om een startplek in de Kür op muziek op Intermediaire I niveau in de Anemone Horse Trucks Prijs, voorafgaand aan de FEI-wereldbekerwedstrijd op zaterdag 25 januari. 

Het deelnemersveld, op donderdagavond 23 januari, is er één om van te smullen. Pavo Cup winnares en meervoudig WK-finaliste Great Lady TC zal met huidig U25 EK-kampioene Jeanine Nieuwenhuis strijden om een plek in de finale. Maar ook ruiters als Dominique Filion, Lotje Schoots, Kirsten Brouwer, Laurens van Lieren en Robin van Kooten-Beekink en Marieke van der Putten met haar toekomstpaard Toskira willen voorop in de ereronde tijdens de welbekende klanken van ‘Geef mij maar Amsterdam’. Fanatiek deelneemster aan de selectiewedstrijden Dinja van Liere komt met de in topvorm verkerende KWPN-hengst Geniaal. De behaalde zilveren medaille op het Nederlands Kampioenschap was het begin van een seizoen waarin zij bewezen in topvorm te keren. 

Finnländerin wordt door Madeleine Witte-Vrees genoemd als haar nieuwe Grand Prix-troef. Zien wij deze combinatie over een aantal jaren terug in de Wereldtop? 

De beste 6 geplaatste deelnemers dansen in de Anemone Horse Trucks Prijs voor uitverkocht huis op zaterdag 25 januari, voorafgaand aan de FEI Dressage World CupTM

De complete lijst met deelnemers is prachtig: 

Madeleine Witte-Vrees

Marieke van der Putten

Jeanine Nieuwenhuis

Dominique Fillion

KirstenBrouwer

Corinda Luttjeboer

Lotje Schoots

Laurens van Lieren

Yael Reijnders

Mariska van Groningen

Robin van Kooten-Beekink

Dinja van Liere

Edward Gal