Jumping Amsterdam en Aeres MBO Barneveld gaan samenwerking aan op Jumping Amsterdam

Vanmiddag hebben Jumping Amsterdam directeur Irene Verheulen Aeres Barneveld-directeur en teamleider Gertwim de Haas enAnne Groothedde-Kremers een samenwerkingsovereenkomst getekend. Meer dan twintig studenten van Aeres MBO Barneveld gaan in het kader van praktijkleren meehelpen op Jumping Amsterdam.

Jumping Amsterdam is erg blij met deze samenwerking. Educatie en opleiden staan bij ons hoog in het vaandel in de breedste zin van het woord”, legt Irene Verheul het belang van de samenwerking uit.

De twintig studenten van de mbo-opleiding Paardensport en houderijleveren op woensdag 25 januari tot en met zondag 29 januari een bijdrage in de piste en werken mee in verschillende functies. Een aantal hiervan maken ook de op- en afbouw mee.

Er is bewust gekozen voor deze opzet. De mogelijkheid om ervaring op te doen op Jumping Amsterdam is fantastisch, zegt Anne Groothedde Kremers. Deze kennis nemen studenten mee in de branche, zodat we op het 5* topsport niveau ook over jaren genoeg kennis in de branche blijven behouden.

Bedoeling is dat de studenten genoeg gelegenheid krijgen tot netwerken en het volgen van het programma. Bij een succesvol verloop wordt deze samenwerking in de toekomst uitgebreid.

 

MEER NIEUWSBERICHTEN