Marlies van Baalen: ‘Ik vind het echt een eer dat ik The Harmony & Fairness Award heb gewonnen’

Marlies van Baalen won vanmiddag The Harmony & Fairness Award op Jumping Amsterdam. De prijs werd voor het eerst in Nederland uitgereikt en gewonnen door een Nederlandse. De Harmony & Fairness Award wordt uitgereikt aan de combinatie die het meeste harmonie uitstraalt tijdens de proef. De uitslag lag in handen van het publiek, die op hun favoriet stemde. Marlies kreeg van het publiek een 8,536.

‘Waardering gaat naar hele team thuis’
‘’Ik had niet verwacht dat ik deze prijs zou winnen. Het is een groot compliment dat ik deze prijs heb gewonnen. Ik ben er heel blij mee. Ik vind het heel erg leuk dat het een publieksprijs is. Het is goed dat het publiek er zo bij betrokken wordt. Ik had een hoop fans vandaag. Ik vind het echt een eer. De waardering gaat naar het hele team thuis. We fokken zelf veel paarden en leiden deze op. Ik reed vandaag ook een nieuwe kür waar ik kippenvel van kreeg. De tribunes zaten helemaal vol. Dan is het extra speciaal dat je een prijs voor harmonie wint.’’

Geschreven door Eline Korving – In samenwerking met horses.nl.

 

MEER NIEUWSBERICHTEN