Op 7 november organiseert de Prins Willem Alexander Manege in Amsterdam een open dag. Deze unieke instelling maakt paardrijden mogelijk voor mensen met een beperking. Het wordt een dag vol activiteiten, clinics en rondleidingen. Eén van de demonstraties wordt verzorgd door Yvette van Geenen. Zij maakt deel uit van het Nederlandse A-kader voor aangepaste dressuur en zit daarmee in de selectie voor de Paralympische Spelen van Londen in 2012.

De open dag is een onderdeel van de JCI Challenge. Dit is een wedstrijd waarbij vier bedrijventeams zich belangeloos inzetten voor vier Amsterdamse goede doelen. Elk goed doel heeft een opdracht meegegeven aan de teams. Het team van BMC Young Professionals heeft in dit kader een wervingscampagne opgesteld voor de Prins Willem Alexander Manege. Doel van deze wervingscampagne is het versterken van de binding tussen de vereniging en de nabije omgeving van de manege. Aan JCI Challenge is een hoofdprijs van € 10.000,- verbonden die ten goede komt aan het goede doel.

De open dag is van 10.00 uur tot 14.00 uur op de Prins Willem Alexander manege Loosdrechtdreef 9 in Amsterdam. Voor meer informatie ga naar www.pwamanege.nl.