FEI Dressage World Cup™ & Longines FEI Jumping World Cup™

 

Met 2 wereldbekerkwalificaties is deelname van de wereldtop gegarandeerd. Wie volgt in 2020 Isabell Werth op die  opnieuw haar superioriteit toonde door afgelopen editie voor de 4e achtereenvolgende keer in de RAI met Weihegold naar een fenomenale score te rijden in de FEI Dressage World Cup™ ? En als de Longines FEI Jumping World Cup™,  die na een zinderende barrage uiteindelijk gewonnen werd door laatste starter Henrik von Eckermann met zijn Toveks Mary Lou, een voorbode is voor wat ons te wachten staat tijdens de 61e editie, dan kunnen wij nu al niet wachten tot het januari is!

 

 

 
   The Diamond Edition

The Diamond Edition van Jumping Amsterdam die plaatsvond van 24 tot en met 27 januari 2019 gaat de boeken in als de beste editie ooit!

Tijdens deze 60e editie viel alles samen: de rijke historie van het concours, de uitbreiding van het evenement met maar liefst 4.000m², de uitgebreide én uitverkochte tribunes en ’s werelds beste ruiters die boven zichzelf uitstegen in de strijd om de prijzen.

Het was een mondiaal en tegelijkertijd Amsterdams hippisch feest voor én van iedereen. 

 

 

 Internationale paardensport in de RAI Amsterdam

rai_partner_150x100

Paardensportliefhebbers ontmoeten elkaar van donderdag 23 tot en met zondag 26 januari 2020 in de RAI Amsterdam. Geniet van het allerhoogste dressuurniveau in de FEI Dressage World Cup™ en spectaculaire springsport tijdens de Telegraafavond op vrijdag, de Grote Prijs van Amsterdam op zaterdagavond en de Longines FEI Jumping World Cup™ op zondagmiddag. Maar ook van de spectaculaire shows en echte Amsterdamse after party’s. De donderdag is traditiegetrouw gereserveerd voor de basisspringsport en de nationale dressuurrubrieken. Voor de jonge pony fans is de Novotel Jumpertjes Kinderochtend op zondag een fantastisch uitje.

 
   Reserveer je kaarten!

Jumping Amsterdam is een drukbezocht publieksevenement.

Wil je erbij zijn en zeker zijn van mooie plaatsen? Zet dan 1 oktober 2019 in je agenda, dan start de kaartverkoop voor Jumping Amsterdam 2020!

  kaarten

 


 

  
    Shows & entertainment
 

Het programma bevat, zoals je van Jumping Amsterdam mag verwachten, altijd een show van wereldformaat. 

En na afloop van het sportprogramma gaan uiteraard de handjes weer in de lucht met Café Bolle Jan en bekende artiesten! Meer info.

Hospitality & advertising

Jumping Amsterdam 2015 - © Luifoto.nl

Nodig uw klanten uit voor een unieke beleving! Jumping
Amsterdam biedt een uitstekend platform voor relatiebeheer. Ook zijn er veel mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen van een groot (inter)nationaal publiek voorafgaand, tijdens en na het evenement.

Bekijk hier de video om een idee te krijgen van de talloze mogelijkheden. We presenteren u graag een pakket op maat. Ga voor meer informatie naar  Meer info.

 
  Aanmelden nieuwsbrief
          

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Jumping?
Schrijf je dan nu in voor de digitale nieuwsbrief!

                    Aanmelden Nieuwsbrief

Partners van Jumping Amsterdam

rai_partner_150x100telegraaf_partner_150x100Topsport Amsterdam