Designers Guild is voor het tweede opeenvolgende jaar als sponsor aan Jumping Amsterdam verbonden. De komende editie pakt het Engelse merk dat bekend staat om zijn mooie meubelstoffen, gordijnstoffen, karpetten en andere woonaccessoires, goed uit.

De mixed zone waar pers en internationale ruiters elkaar kunnen ontmoeten wordt ingericht door Designers Guild. Daarnaast is er een unieke deken ontworpen voor het beste presterende springpaard. Oprichtster en Creative Director Tricia Guild ziet een duidelijke match tussen Jumping Amsterdam en Designers Guild: “Ik geloof dat beide merken synoniem staan voor integriteit, luxe en het streven naar perfectie”. Speciaal voor deze gelegenheid mogen we nu 3 ‘Tricia Guild Kleurenpalet’ boeken weggeven, met 45 ideeën voor kleur in je interieur! Kleur roept emotie op en zorgt voor sfeer. Een dosis kleur geeft je interieur energie en maakt dat je je thuis voelt. Met behulp van 45 favoriete kleurencombinaties van Tricia Guild leert de lezer experimenteren met tinten, dessins en texturen. De moodboards laten zien hoe je een eigen kleurenpalet kunt samenstellen en de vele handige tips helpen je zowel kleine veranderingen als complete metamorfoses uit te voeren. Kans maken op z’n prachtig boek? Klik hier voor meer informatie.

Designers Guild
Tricia Guild richtte in het begin van de jaren zeventig het merk Designers Guild op. De dynamische en vernieuwende collecties hebben van Designers Guild een van de meest toonaangevende merken in de wereld van het interieurdesign gemaakt. Tricia Guild heeft een groot aantal boeken op haar naam staan.
Klik hier voor meer informatie.

Bron: Designers Guild
Foto: Designers Guild